Menu Content/Inhalt
Witamy! arrow Menu weselne
Menu weselne Версия для печати Отправить на e-mail
Ta strona nie zostaіa przetіumaczona / This document has no translation

Poniїej przedstawiamy przykіadowe menu weselne, które moїna indywidualnie modyfikowaж.

Istnieje moїliwo¶ж przygotowania taсszego menu niї 120 zі.

Zadzwoс i umów siк na spotkanie!

 tel. 663-93-26-05


 

 

 

 

 

 

 

Menu weselne 120 zі./os.

 

Powitanie chlebem i sol±

Lampka szampana/os

18:00

  • rosóі z makaronem lub pomidorowa z makaronem
  • jedno danie serwowane na talerzach lub dwa dania na póіmiskach po 1/2 z kaїdego asortymentu np. filet z kurczaka panierowany lub roladki drobiowe z pieczarkami lub karkówka w sosie ¶liwkowym lub kotlet schabowy
  • ziemniaki lub frytki
  • zestaw surówek

Przek±ski:

  • póіmisek wкdlin (swojskie, pieczone, 3 rodzaje np karkówka, schab ze ¶liwk±, boczek)
  • jajka w majonezie
  • ¶ledziki w 3 smakach
  • galaretka z kurczaka
  • schab w galarecie
  • saіatki (3 rodzaje np z kurczakiem, jarzynowa, caprese: mozarella z pomidorami)
  • marynaty mix
  • warzywa sezonowe
  • pieczywo
  • masіo
  • chrzan, musztarda itp.

20:00 kotleciki bankietowe

22:30 udka z kurczaka pieczone w czosnku

01:00 gulasz drobiowy a'la strogonoff

02:00 barszczyk czerwony z pasztecikiem

Stóі szwedzki:

  • kawa, mleczko, cukier
  • herbata, cytryna
  • soki i woda niegazowana - bez limitu
120 zі. = 6 daс na ciepіo, 10 przek±sek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Menu weselne 140 zі.

 

Powitanie chlebem i sol±

Lampka szampana /os

18:00

  • dwie zupy np. rosóі ze swojskim makaronem i flaki
  • jedno danie serwowane na talerzach dla kaїdego go¶cia lub trzy dania na póіmiskach po 1/3 z kaїdego asortymentu np. zrazy woіowe w sosie lub schabowy zawijany z serem i masіem lub schab zawijany z pieczarkami lub kotlet drobiowy zapiekany z serem i ananasem lub karkówka w sosie ¶liwowym
  • ziemniaki z wody lub ziemniaki opiekane lub frytki
  • zestaw surówek

Przek±ski:

  • póіmisek wкdlin (swojskie, pieczone, 4 rodzaje np. karkówka, boczek, schab ze ¶liwk±, pasztet)
  • ryba po grecku
  • ¶ledziki w 3 smakach
  • saіatki (3 rodzaje np. z kurczakiem, z tuсczykiem, caprese: mozarella z pomidorami)
  • galaretka z kurczaka
  • ozorki w galarecie
  • ryby wкdzone mix
  • jajka w sosie tatarskim
  • marynaty mix
  • warzywa sezonowe
  • pieczywo
  • masіo
  • musztarda, chrzan itp.

20:00 Tatar woіowy lub tatar z іososia lub póі na póі

21:00 filet z іososia w sosie ¶mietanowo-zioіowym

22:30 zupa gulaszowa

01:00 roladki drobiowe z pieczarkami serwowane na warzywach gotowanych

02:00 barszczyk czerwony z pasztecikiem lub їurek z jajkiem i kieіbask±

Stóі szwedzki:

  • kawa, mleczko, cukier
  • herbata, cytryna
  • soki i woda niegazowana - bez limitu

140 zі. = 6 daс na ciepіo, 13 przek±sek

 

 



 

 

 

 

 

Menu weselne 155 zі.

 

Powitanie chlebem i sol±

Lampka szampana/os

18:00

  •  Dwie zupy np. rosóі z makaronem i flaki lub krem z brokuіów lub krem z pieczarek lub їurek
  • Jedno danie serwowane na talerzach dla kaїdego go¶cia lub trzy dania na póіmiskach po 1/3 z kaїdego asortymentu np. polкdwiczki „Don Roberto” w sosie kurkowym lub filet z іososia w sosie ¶mietanowo-zioіowym serwowany na warzywach gotowanych lub filet z kurczaka zapiekany z serem i ananasem lub kotlet de volaille lub schab zawijany z masіem i serem lub schab zawijany z pieczarkami w sosie, karkówka w sosie ¶liwkowym  lub zrazy woіowe w sosie
  •   Ziemniaki z wody lub ziemniaki opiekane lub frytki
  •  Zestaw surówek

Przek±ski:

  • Póіmisek wкdlin swojskich (5 rodzajów np. szynka, boczek, karkówa, schab ze ¶liwk±, pasztet)
  • terrina z іososia (roladka z іososia zawijana z serkiem topionym i biaіym)
  • schab w galarecie
  • galaretka z kurczaka
  • saіatki (3 rodzaje np. z kurczakiem, jarzynowa, z tuсczykiem, caprese)
  • póіmisek ryb wкdzonych mix
  • krewetki królewskie z rusztu z sosem czosnkowym
  • ¶ledziki w 3 smakach
  • jajka po japoсsku
  • mix marynat
  • warzywa sezonowe
  • pieczywo
  • masіo
  • chrzan, musztarda itp.

20:00 Tatar woіowy lub tatar z іososia lub póі na póі

20:30 Lody bakaliowe lub owocowe

21:00 Steki z polкdwiczki wieprzowej w sosie

23:00 Zupa gulaszowa

01:00 Goloneczki w kapu¶cie

02:00 Barszczyk czerwony z pasztecikiem lub їurek z jajkiem i kieіbask±

Stóі szwedzki:

  • kawa, mleczko, cukier
  • herbata, cytryna
  • soki i woda niegazowana - bez limitu
  • 155 zі. = 6 daс na ciepіo, 14 przek±sek
     
     
     
     

     
    [Назад]